Beplantingsplan

Beplantingsplan

Hovenier Bogaars

Iedereen heeft een eigen wens voor hun tuin. Heeft u ook al wensen voor uw droom tuin? Wij horen het graag! Wij willen u hier graag mee helpen, want waarschijnlijk weet u al wat u mooi vindt en graag wilt hebben maar niet zeker weet wat het beste van toepassing is voor uw tuin situatie.

Elke plant heeft een eigen verzorging nodig. Het is belangrijk dat ze op de goede standplaats staan. Zo heeft de een meer zon nodig dan de anderen bijvoorbeeld. Om met deze eigenschappen rekening te houden heeft u een beplantingsplan nodig. Hier kan ik u een professioneel advies geven. Met dit beplantingsplan bent u er zeker van dat de planten op de goede plek staan en er het hele jaar door planten groeien en bloeien in uw tuin.

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan voor uw beplantingsplan?

Graag bespreken wij uw tuin wensen met u door. Hier voor plannen wij een persoonlijke kennismaking gesprek in bij u thuis. Zo kunnen wij meteen zien wat de mogelijkheden zijn in verband met de eigenschappen van uw tuin.

Na het gesprek bij uw thuis gaan wij te werk met de ideeën en wensen die doorgenomen zijn.

Eenmaal overeengekomen te zijn met de beplantingsplan en de kosten daarvan, gaan wij alle benodigde  planten en materialen  voor u halen en zo snel mogelijk in uw tuin aan de slag , zo dat u zo snel mogelijk van kan genieten!

Wat willen wij weten van u voor dat wij te werk gaan?

  • Wat voor stijl willen jullie hebben? Willen jullie een moderne tuin, of juist wat wildere tuin? Willen jullie strak en onderhoudsvriendelijk of juist dier en vogel vriendelijk en waar veel vlinders op af komen? Tropisch en levendig of simpel en fris?
  • Wat voor kleuren willen jullie in jullie tuin terug zien? Willen jullie felle kleuren, zachte kleuren of aparte combinaties? Kleur is heel belangrijk voor een levendige tuin en een vrolijke uitstraling!

Nota Benne: Voor een beplantingsplan vragen wij een vergoeding mocht het niet door gaan want het maken van een goed onderbouwd beplantingsplan is niet bepaald makkelijk en kost de nodige tijd. Om de juiste sfeer in uw tuin te creëren en de juiste beplanting toe te passen is een goed opgesteld beplantingsplan nodig. Een beplantingsplan maken is complex en vergt de nodige kennis van een specialist zoals een hovenier. De reden dat het maken van een beplantingsplan zo complex is, is omdat je rekening moet houden met veel verschillende factoren. Om optimaal van uw beplanting te kunnen genieten dient een beplantingsplan goed doordacht te zijn. Mocht het door gaan worden de kosten hier van gewoon verrekent met het eindfactuur.

Een aantal voorbeelden

Hovenier Bogaars

Voor al uw tuinprojecten

Tuinonderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw tuin in goede staat blijft zodat alles optimaal kan groeien en bloeien. Dit doen we door alles professioneel te onderhouden.

Tuinaanleg

Heeft u al een idee van hoe uw tuin er uit komt te zien of wilt u een verandering in uw tuin aanbrengen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Beplantingsplan

Elke plant heeft een eigen verzorging nodig. Het is belangrijk dat ze op de goede standplaats staan. Hierover geven wij professioneel advies.

Met jouw tuin aan de slag?

Wil je een offerte aanvragen?

Contactgegevens

U vindt ons hier