Over ons

Hovenier Bogaars

Voordat wij bij u in de tuin aan de slag gaan is het fijn om te weten wie wij zijn en wat u van ons kunt verwachten.

Mijn naam is Roy Bogaars ik ben oprichter van dit jonge en enthousiaste bedrijf. Ik heb de opleidingen Tuin – park en Landschap gedaan aan het Helicon en afgesloten met het diploma vakbekwaam Hovenier. Met ruim 7 jaar ervaring ben ik sinds januari 2016 actief in de hoveniersbranche als zzp’er. Ik werk steeds vaker samen met andere jonge zzp’ers, zodat we steeds meer en beter werk kunnen verrichtten voor onze klanten en ook grotere projecten aan kunnen.

Altijd met het oog op de toekomst werken wij met veel passie en creativiteit aan een tuin die meegaat met de tijd en nog steeds levendig en uniek is. Het onderhouden van tuinen is onze specialiteit, voornamelijk het scheren van hagen zijn wij goed in, wij bieden u gegarandeerd een strakke haag!

Wij staan voor kwaliteit en precisie, voor een scherpe prijs en wij verlaten uw tuin pas wanneer u tevreden bent.

Wilt u uw dromen en wensen vaststellen, dan kunt u Hovenier Bogaars bellen!

Hovenier Bogaars

Voor al uw tuinprojecten

Tuinonderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw tuin in goede staat blijft zodat alles optimaal kan groeien en bloeien. Dit doen we door alles professioneel te onderhouden.

Tuinaanleg

Heeft u al een idee van hoe uw tuin er uit komt te zien of wilt u een verandering in uw tuin aanbrengen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Beplantingsplan

Elke plant heeft een eigen verzorging nodig. Het is belangrijk dat ze op de goede standplaats staan. Hierover geven wij professioneel advies.

Met jouw tuin aan de slag?

Wil je een offerte aanvragen?

Contactgegevens

U vindt ons hier

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]